De fietsenmaker in Putten

met ouderwetse service

 • Gratis haal- en brengservice

  Iedereen wordt steeds drukker. Daarom hebben wij gratis haal- en brengservice voor uw fiets. Kunt u uw kapotte fiets overdag niet brengen. Of woont u verder weg dan halen wij uw fiets op en brengen hem weer terug. Vraag naar de voorwaarden.

 • Gratis leenfietsen

  Een leenfiets staat voor u klaar als u uw fiets bij ons achterlaat voor een servicebeurt of reparatie. Ons streven is om u een zelfde categorie fiets mee te geven als wat u gewent bent. Natuurlijk zetten wij uw zadel even op de juiste hoogte.

 • Kleine reparaties klaar terwijl u wacht

  Terwijl u geniet van een kop koffie repareren wij ondertussen kleine mankementen aan uw fiets. Bij grotere reparaties is ons streven, ’s ochtends brengen, ’s avonds ophalen. Natuurlijk staat er een leenfiets voor u klaar.

 • Vakkundig en betaalbaar

  Met onze moderne apparatuur repareren wij alle merken fietsen, ook  elektrische fietsen, vakkundig en snel. Hierdoor zijn we betaalbaar. Goede betaalbare service daar gaan wij voor!

 • Grote reparaties altijd in overleg met u

  Weten waar u aan toe bent, dat vinden wij belangrijk Daarom geven we bij grotere reparaties vooraf een prijsindicatie en overleggen met u zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.