Albert Einstein zei het al: “Leven is als fietsen. Om je evenwicht te bewaren, moet je in beweging blijven”. Dus wat is het dan mooi dat deze spreuk samenkomt in de sponsoring van Ligtrink2Wielers en het volop in beweging zijnde voetbalteam Rood-Wit A1.

Afgelopen zaterdag togen de spelers van Rood-Wit A1 richting de fietsenzaak Ligtrink2Wielers aan de Garderenseweg 5 in Putten. Hier werden ze gastvrij ontvangen door de eigenaar Harrie Ligtrink. Deze jonge ondernemer heeft het gehele team van presentatie pakken voorzien.

Op de vraag waarom hij juist voor Rood-Wit gekozen heeft zegt Ligtrink zonder aarzelen: Rood-Wit is een fanatieke en sportieve club, waar leden personen zijn, geen nummers. Dat past feilloos bij mij en mijn fietsenzaak. Ook ik zie mijn klanten als relaties. Voor ons is een betrouwbare band met onze klanten heel belangrijk. Daar ga ik voor! Bij voetbal is techniek erg belangrijk. Zonder goede technische kennis van rijwielen kan ik mijn klanten niet goed tot hun dienst zijn. Bovendien is fietsen net als voetballen. Lekker actief bezig zijn voor jong en oud.

Daarom hebben we fietsen voor elke leeftijdsgroep. Meestal hebben we zo’n 200 fietsen op voorraad. Mensen kunnen bij ons gebruikte fietsen kopen maar ook inruilen. Ook hebben we veel kinderfietsen staan. Wij verkopen nieuwe fietsen van zorgvuldig geselecteerde merken en verschillende prijsklassen. Zoals Gazelle, Rih, Puch, Multicycle, Bikkel en Cortina. Denk aan transportfietsen, stadsfietsen en recreatiefietsen. Maar ook speciale fietsen zoals moederfietsen. En natuurlijk de elektrische fietsen. Die worden steeds populairder vertelt Ligtrink. Er zijn wel grote verschillen. De ene elektrische fiets rijdt sportief de ander comfortabel. Daarom is het belangrijk om een proefrit te maken. Wij hebben demomodellen in verschillende prijsklassen van de merken Gazelle, Rih, Bikkel, Victoria en Multicycle klaarstaan voor een vrijblijvende proefrit.

Gratis haal- en brengservice
Ouderwetse service is minstens zo belangrijk aldus Ligtrink. Wij hebben dan ook een gratis haal- en brengservice. Net als Rood-Wit, die dit als enige sportclub in Putten voor haar jeugdleden heeft, zegt hij lachend. Maar er staan ook leenfietsen klaar. Kleine reparaties voeren we uit terwijl onze klant wacht met een kop koffie. Grote reparaties voeren we uit in goed overleg. Zodat onze klanten vooraf weten waar ze aan toe zijn.
Tot slot besluit Ligtrink zijn verhaal met de woorden: Rood-Wit, samen zorgen we voor een actief Putten met een persoonlijk karakter!

Na een uitgebreid dankwoord, want deze sponsoring wordt enorm gewaardeerd door de Roodwitters, werd er een sponsorfoto voor het pand van de fietsenzaak gemaakt.

Voor meer informatie:
Ligtrink2Wielers
Garderenseweg 5
3882 AH Putten
0341-740020
www.ligtrink2wielers.nl
info@ligtrink2wielers.nl

Ligtrink2Wielers sponsort pakken Rood-Wit A1

Harrie van Ligtrink2wielers: Rood-Wit, samen zorgen we voor een actief Putten met een persoonlijk karakter.